Mijn tweede boek

 

Mijn tweede boek is uitgegeven in 2020 bij uitgever Elikser met als titel "Over leven na verlies". 

 

Na anderhalf jaar schrijven en herschrijven is onlangs bij Uitgeverij Elikser mijn nieuwe boek verschenen onder de titel “Over leven na verlies”. Eerder schreef ik al een boek onder de titel “In ons vak is nooit iets zeker” (zie elders op deze website). Het nieuwe boek is een soort vervolg daarop. Voor degenen die mijn boek aanschaffen hoop ik dat mijn schrijfwerk aan de verwachtingen voldoet. En natuurlijk zal ik het fijn vinden als je t.z.t. laat weten wat je van mijn boek vindt.

 

Fragment van de achterflap

André Dierick werd in zijn leven meerdere keren geconfronteerd met verlies. In dit boek laat hij zien, wat hem er steeds doorheen heeft geholpen en hoe hij zijn verdriet heeft verwerkt, waarbij levenskunst een onmisbaar ingrediënt was. Een inspirerend en herkenbaar boek over het thema verlies.

 

Citaat

Van alle keren dat ik iets moest loslaten in mijn leven was het loslaten van Margo de moeilijkste keer. Het was ook anders dan toen mijn geliefde Nettie uit mijn leven werd gerukt. Ik was toen veertig en stond midden in de maatschappij, op het hoogtepunt van mijn carrière, wat later bleek. De kinderen en mijn baan eisten alle aandacht op. Ik nam geen ruimte om dat verlies te ervaren, waardoor het jarenlang telkens kon terugkeren.

 

Recensie van Mieke Wijnants

Mieke Wijnants schreef een hele mooie recensie over het boek. Je kunt die lezen op haar website:

Klik hier

 

Het boek is te bestellen rechtstreeks bij Uitgeverij Elikser: https://www.elikser.nl/over-leven-na-verlies.htm 

en ook verkrijgbaar in de boekhandel onder ISBN 9789463652452